Workshop ‘Klaar voor de start?’

In De Ondernemersfactory wordt op dinsdag 26 maart van 13.30 tot 15.30 uur een workshop aangeboden met het onderwerp: Klaar voor de start?

Deze workshop richt zich op ondernemende Oldambtsters die rondlopen met het idee om voor zichzelf te beginnen. Deze gedachte kan natuurlijk verschillende aanleidingen hebben. Misschien verkoop je hobbymatig al producten of diensten waar je goed in bent en wil je dit eigenlijk wel professioneel gaan oppakken. Of lukt het maar niet om een baan te vinden en zoek je naar een andere manier van inkomsten verwerven.

Maar hoe geef je nu vorm aan deze gedachte? En waar moet je allemaal rekening mee houden wanneer je voor jezelf gaan beginnen. Welke kennis en vaardigheden heb je nodig en hoe bepaal ik eigenlijk de prijs van mijn product of dienst?
Herkenbaar? Kom dan op 26 maart naar De Ondernemersfactory. Jouw vragen worden beantwoord door ervaren bedrijfsadviseurs. Want na de workshop blijven de bedrijfsadviseurs aanwezig om antwoord te geven op jouw vragen en je verder te helpen naar ondernemerschap?

Voor deze (gratis) workshop moet je je aanmelden. Dat kan door een mail te sturen naar info@deondernemersfactory.nl of bel met 06 – 111 749 50.

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen