Let op: nog maar 6 werkplekken beschikbaar!

Op zoek naar een betaalbare werkplek in Winschoten?

Vrijblijvende kennismaking aanvragen

Een eigen werkplek

Ben je het ondernemen vanaf de zolderkamer of aan de keukentafel beu? Maar is een eigen kantoorpand (nog) niet financieel mogelijk of past het niet in de bedrijfsorganisatie? Dan is De Ondernemersfactory dé plek voor jouw onderneming. Huur tot en met vijf dagen per week je eigen kantoortafel in een ruimte waar ook collega-ondernemers ondernemen. Daarbij maak je gratis gebruik van onze kantoorfaciliteiten.
Marlot van den Hoek Studio Hoeked

Extra voordelen van een werkplek bij De Ondernemersfactory

Maak kennis met De Ondernemersfactory

De Ondernemersfactory is de fysieke plek waar we (startende) ondernemers ondersteunen in het ondernemerschap. Daarbij is het een plek waar interactie plaatsvindt tussen (lokale) ondernemers, waar we individuele krachten bundelen en iedere dag wordt werken aan het doorbreken van gewoontes om groei te realiseren.

Krijg 50% subsidie voor een traject

Dankzij de accreditatie van het programma in het kader van de Groninger Ondernemersregeling door de Provincie Groningen, is de voucherregeling van toepassing op de IBISpakketten van De Ondernemersfactory.

Dit betekent dat je de helft van de kosten van het programma vergoed krijgt tot een maximum van 5.000,- euro. Je krijgt deze subsidie als voorschot uitbetaald.

Meer informatie over de Groninger Ondernemersregeling (voucher) en hoe je de subsidie aanvraagt vind je hier:

https://www.provinciegroningen.nl/subsidies/werken-en-ondernemen/groninger-ondernemersregeling-vouchers/

Wij informeren je hierover verder tijdens het adviesgesprek.

Nee, dat komt niet voor. Je krijgt je eigenlijk vaste werkplek.

Ja, tegenover De Ondernemersfactory is genoeg parkeerplek waar je gratis parkeert.

Wanneer je een werkplek hebt, ontvang je een sleutel van De Ondernemersfactory en kun je naar binnen wanneer je dat wil.

De helft van de totaalkosten betaal je als je de subsidie van de Provincie Groningen hebt ontvangen. De andere helft betaal je daarna in maandelijkse facturen.

We hebben een agenda (sorry; het is nog een papieren…). Daar kun je in zien of de gewenste ruimte beschikbaar is en reserveer je de ruimte onder de naam van je bedrijf.

Ja,  je krijgt een sleutel waarmee je 24/7 toegang hebt tot het kantoor.

Ben je op zoek naar een betaalbare werkplek in Winschoten?

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan om de mogelijkheden te bespreken

Let op: nog maar 6 werkplekken beschikbaar!