Nieuwe IBIS groep 2024/2025

 

Beste ondernemer,

 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in het ondernemerschap? Dan hebben we goed nieuws. Op 29 Januari beginnen we met een groep gemotiveerde ondernemers aan het nieuwe IBIS trainingsprogramma. Gelukkig zijn er nog een paar plekjes vrij!

 

Het IBIS programma is ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen met maandelijkse diepgaande trainingen en workshops over essentiële onderwerpen binnen het ondernemerschap. We helpen je om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren met een reeks van 10 unieke trainingen, waaronder:

 

– Marketing

– Verkoop en acquisitie

– Financiële administratie

 

Ontdek de tools en inzichten die nodig zijn om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Met praktische benaderingen en bruikbare kennis, kijken we naar hoe we jou onderneming kunnen laten groeien.

 

Martin van der Kooij deelt zijn ervaring: “De workshops behandelden werkelijk alle ins en outs van het ondernemen. De aanpak van het programma is zeer persoonlijk en betrokken en dat ook nog eens voor een prijs-kwaliteitverhouding die je nergens in deze branche vindt.”

 

Lijkt het je interessant om samen met een groep gemotiveerde ondernemers deel te nemen aan deze trainingen en je ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen? Meld je dan nu aan: https://deondernemersfactory.nl/adviesgesprek/

 

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen