Tuinontwerp- en Adviesbureau Raatjes

Gert Raatjes

Tuinontwerp- en Adviesbureau Raatjes

Tuinontwerp- en Adviesbureau Raatjes is een onafhankelijk adviesbureau, dat zich richt op de vormgeving van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van de meest uiteenlopende tuinen.

Wij werken voor veel particuliere opdrachtgevers, het bedrijfsleven en overheid. Omdat ons bureau al sinds 1988 bestaat, zijn er goede relaties met aannemers, hoveniers en leveranciers. Indien gewenst begeleiden wij u graag verder in de realisatie van uw droomtuin

De Ondernemersfactory is voor mij een super plek om klanten te ontvangen als er geen mogelijkheid is op locatie of om reistijd te beperken. De ruimte biedt de mogelijkheid om mijn 3D ontwerpen te presenteren op een groot scherm. Maar ook voor ontwerpen en uitwerkingen op papier is er een mooie ruime tafel. De Ondernemersfactory zit op een goed bereikbare plek in het centrum van Winschoten met parkeergelegenheid voor de deur. Goed te vinden dus voor mijn klanten en relaties. Daarnaast is het fijn om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio om kennis en contacten met elkaar te delen.

foto

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen