Startersavond voor startende ondernemers

Ben jij een ambitieuze jonge starter of een ervaren zzp’er in de gemeente Oldambt die wil doorgroeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst op dinsdag 26 februari vanaf 19.00 uur in De Ondernemersfactory (Beertsterstraat 42) in Winschoten.

“Ondernemer worden en ondernemer zijn, daar gaat het over in de bijeenkomst op 26 februari. We zien in Oldambt veel startende ondernemers én ondernemers die willen doorgroeien. Als ondernemer zie je kansen. Je bent als ZZP’er niet alleen de man of vrouw die het werk uitvoert, maar ook de bedenker, de voorbereider, de boekhouder, de marketeer, de onderzoeker. Je hebt verschillende petten op en dat maakt het ondernemerschap mooi, uitdagend maar soms ook wel eens lastig. Op veel verschillende aspecten kunnen wij helpen door kennis te delen, vragen te beantwoorden en je met de juiste mensen in contact te brengen. De Ondernemersfactory en het Ondernemersloket werken samen om jou verder te helpen, daarom organiseren wij een bijeenkomst op 26 februari”, vertelt Erich Wünker.

Wat kun je verwachten?
Op 26 februari gaan we elkaar ontmoeten, kennis en informatie delen en bouwen aan ons netwerk. Je komt in contact met andere ondernemers en we kijken vooruit. Meer omzet, meer klanten, een betere positie in de markt en meedenken over je strategie. Maar ook ontzorgen, faciliteren, vergunningen en belasting zijn onderwerpen die in de bijeenkomst voorbij gaan komen. Dit alles uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje!

Aanmelden
Mis het niet en meld je aan via ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl. Zet in de onderwerpregel van je mail: aanmelden bijeenkomst 26-02.

We zien je graag op 26 februari!

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen