De Ondernemersfactory viert eenjarig bestaan

Bij een verjaardag hoort een feestje. En dus waren er vrijdag 7 juni ballonnen, slingers, een hapje en een drankje in De Ondernemersfactory aan de Beertsterweg. Eén van de genodigden was gedeputeerde Patrick Brouns. Hij gaf zijn visie op ondernemerschap en economie. De provincie Groningen speelde een belangrijke rol bij de start, een jaar geleden. Dankzij de accreditatie van het programma in het kader van de Groninger Ondernemersregeling werd het voor ondernemers financieel aantrekkelijk om zich aan te melden voor het initiatief.

Directeur Dick Abee blikte tevreden terug op het eerste jaar en introduceerde Robbert Meinders van ‘In de video’ en Roberto Belling van de Bellinggroep als sprekers. Alle twee deelden ze hun ervaringen als startende ondernemers met als thuisbasis De Ondernemersfactory.

Voor Ivonne Sprok van ‘Sprox Media’ was het een speciaal moment. Ze was de eerste ondernemer die koos voor het programma en deze vrijdag werd ze de eerste ondernemer die afscheid neemt van De Ondernemersfactory en doorgroeit als ondernemer in de stad Groningen. Voor Janine Roelfsema waren er mooie woorden en bloemen. Zij is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de start op 5 juli van de nieuwe groep ondernemers die ook kiezen voor ondersteuning bij ondernemerschap. Er zijn nog een paar plekken vrij. Voor wie meer informatie wil over het programma: 0597 – 20 20 21

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen