Alles groeit met aandacht!

Wil jij als ondernemer meer omzet en groei en een klantenkring die je verdient? Dan is dit bericht voor jou!

Veel starters, jonge bedrijven en ZZP’ers hebben behoefte aan verdere ontwikkeling in het ondernemerschap. Ben jij een ambitieuze ondernemer die op zoek is naar een trainingsprogramma die doet groeien? En helpt bij het versnelt neerzetten van een gezonde onderneming? Dan past het IBIS trainingsprogramma jou. Meer omzet, zicht op eigen prestaties en de klant die jou past, zijn enkele onderwerpen in het IBIS trainingsprogramma.

Op vrijdag 5 juli starten we voor de derde keer met dit programma voor ondernemers in De Ondernemersfactory.

De Ondernemersfactory, gevestigd aan de rand van het centrum van Winschoten op een A1-locatie is een co-working place voor ondernemers. In De Ondernemersfactory worden workshops, inspiratiesessies, netwerkbijeenkomsten en inloopspreekuren gehouden. Ambitieuze ondernemers kunnen vanuit hier het IBIS trainingsprogramma volgen. Het basis programma biedt 10 workshops van 4 uren, toegang tot een breed netwerk en de mogelijkheid mee te liften op communicatie mogelijkheden vanuit De Ondernemersfactory. Indien gewenst kan de ondernemer dit programma aanvullen met een werkplek en persoonlijke begeleiding van een bedrijfsadviseur.

Dit éénjarige programma is geaccrediteerd door de Provincie Groningen. Voor jou als ondernemer betekent dit dat je niet € 90,- per workshop betaalt maar slechts € 45,-. De Provincie Groningen vergoedt de helft van de kosten.

Meer weten of direct aanmelden*? Dat kan!
Bel met Advisorgroep: 0597 – 202021

*Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Loop je vast met je onderneming?

Onze ervaren ondernemersadviseurs helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar een werkplek?

Wij bieden betaalbare vaste werkplekken met 24/7 toegang.

Recente artikelen