Tuin- En Adviesbureau Raatjes

Lees hier meer over de ondernemer achter het bedrijf Tuin- en Adviesbureau Raatjes binnen De Ondernemersfactory

Gert Raatjes

Tuinontwerp- en adviesbureau Raatjes

Tuinontwerp- en Adviesbureau Raatjes ie een onafhankelijk adviesbureau, dat zich richt op de vormgeving van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van de meest uiteenlopende tuinen.

Wij werken voor veel particuliere opdrachtgevers, het bedrijfsleven en overheid. Omdat ons bureau al sinds 1988 bestaat, zijn er goede relaties met aannemers, hoveniers en leveranciers. Indien gewenst begeleiden wij u graag verder in de realisatie van uw droomtuin

De Ondernemersfactory is voor mij een super plek om klanten te ontvangen als er geen mogelijkheid is op locatie of om reistijd te beperken.De ruimte biedt de mogelijkheid om mijn 3D ontwerpen te presenteren op een groot scherm. Maar ook voor ontwerpen en uitwerkingen op papier is er een mooie ruime tafel.De Ondernemersfactory zit op een goed bereikbare plek in het centrum van Winschoten met parkeergelegenheid voor de deur. Goed te vinden dus voor mijn klanten en relaties.Daarnaast is het fijn om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio om kennis en contacten met elkaar te delen.

Meer informatie over Tuinontwerp- en adviesbureau raatjes? Bezoek de website: Raatjestuinontwerp.nl