IN DE VIDEO

Lees hier meer over de ondernemer achter het bedrijf In de video binnen De Ondernemersfactory

 

Robbert Meinders

In de Video

In november 2018 zegde Robbert Meinders zijn baan op en werd 100% zelfstandig ondernemer. Een maand later werd hij, rijdend in Winschoten, getriggerd door het woord ‘De Ondernemersfactory’ aan de gevel aan de Beertsterstraat. Nieuwsgierig geworden stapte hij naar binnen en zes dagen later had hij er zijn eigen bureau en was zijn bedrijf ‘In de Video’ in De Ondernemersfactory.

De 23-jarige Robbert koos ooit voor het drumstel als muziekinstrument en hij heeft daarna een muziekopleiding gevolgd. Hij gaf ondermeer les bij ‘De Rijdende Popschool’. Maar nu kiest Robbert met zijn ‘In de Video’ toch voor een andere creatieve, meer beeldbepalende insteek. Uiteraard speelt muziek bij video een belangrijke rol. Die link is er overduidelijk bij de aftermovies; waarbij de sfeer en de muziek van music-events zijn te zien in creatieve montages. En hij is actief als muziekdocent op de zorgboerderij ‘Buiten Villa DOEN!’ die zorg bieden aan jeugdigen met een stoornis in het autistisch spectrum, hechtingsproblematiek, ADHD en FAS(D).

Het aanbod van ‘In de Video’ is breed: aftermovies, promotievideo’s, bedrijfsfilms, videoclips, vastgoedvideo’s en huwelijksvideo’s.

Meer informatie over In de Video? Bezoek de webstite: indevideo.nl