Monique Postema // Monique Coacht Kids

Monique Coacht Kids

Monique Postema ‘coacht kids’ en doet dat met heel veel plezier. Haar passie ligt bij het werken met kinderen. Het is de humor, eigenheid, de eigen-wijs-heid en ook het temperament van het kind dat het voor haar als een feest maakt om met kinderen te werken. Monique heeft zich gespecialiseerd in het het begeleiden van kinderen met leer- en gedragsproblemen die voortkomen uit nog actieve reflexen. De methode die zij gebruikt daarvoor is INPP reflex integratie methode. Deze kinderen kunnen veel meer dan dat ze nu kunnen laten zien. Ze willen wel, alleen kunnen het nog niet.

Een ander programma dat zij aanbiedt is ‘Ik leer leren’ waarbij scholieren handvatten krijgt die nodig zijn om te kunnen leren. Hoe maak je huiswerk, hoe plan je dit, op welke manier kun je dit het beste maken of leren. En weerbaarheidstraining. Dit wordt in een groep gegeven. Heb je als ouder behoefte aan steun en begeleiding bij het opgroeien van je kind dan kan Monique je als coach steunen. Samen met haar wordt het probleem achterhaalt waarom je kind moeilijkheden heeft en start de verandering.

Monique heeft een eigen praktijkruimte in Oude Pekela en heeft daarom gekozen voor IBIS3 van De Ondernemersfactory. Zij is therapeut en kent alle kneepjes van haar vak. Maar ze is ook ondernemer en daar zit hem de kneep, of zoals ze zelf zegt: ‘Dat waait nog wat alle kanten uit en ik ben op zoek naar wat meer structuur.’ Ze ziet daarom vooral mogelijkheden in het sparren met andere ondernemers: ’hoe doe jij dat?’ En natuurlijk de coachinggesprekken, die zijn ook belangrijk. Van de workshops verwacht ze ook veel te leren. Volgens Monique is het, wanneer je voor een ‘baas’ werkt, makkelijker omdat alles voor je gepland is. ‘Nu moet je alles zelf bedenken, maar daar zit ook de uitdaging in.’ En met IBIS3 doe je het toch een beetje samen.

Monique Coacht Kids
Monique Postema
06 – 103 188 33
info@moniquecoachtkids.nl
www.moniquecoachtkids.nl