Monique Haak Arnold Feiken // Kiemkracht

Buro Kiemkracht

Monique Haak startte als interieurontwerpster in 2009 Kiemkracht en sinds 2012 werken Arnold Feiken en zij samen. De wens om te groeien en dus uitbreiding en verbouwen van hun bedrijfsruimte, was de reden dat Arnold bij De Ondernemersfactory binnenstapte. En van het een kwam het ander… zo startten zij met het IBIS ondersteuningsprogramma.

Monique geeft kleur- en interieuradvies voor een gezond binnenklimaat. In haar ontwerpen maakt ze gebruik van natuurlijke ecologische materialen. Arnold heeft een facilitaire achtergrond en zo vullen ze elkaar perfect aan.

Niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven geeft Kiemkracht interieur- en facilitair advies. Verlichting, vloerbedekking, kleurgebruik, materiaalkeuze noem het maar op, het bepaalt de ruimte waar in gewerkt, gewoond en geleefd wordt.

Monique en Arnold geven voorlichting over wat een gezondere inrichting met je doet, advies en ontwerp dat meer comfort biedt in de ruimte. Zij staan voor ecologisch wonen & werken met kwaliteitsproducten die goed en eerlijk geproduceerd zijn.

In verband met de situatie op dit moment is het ook mogelijk om advies op afstand te geven, bijvoorbeeld op basis van een plattegrond, foto’s of video van een ruimte. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent dan kunnen we vrijblijvend kennismaken via o.a. skype of zoom. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Buro Kiemkracht
Monique Haak en Arnold Feiken
06 - 254 360 21 / 06 - 152 650 00
info@ontwerpburokiemkracht.nl
ontwerpburokiemkracht.nl