Marlot van den Hoek // Studio Hoeked

Studio Hoeked

Kiezen voor rust, ruimte en kwaliteit van leven brengen Marlot van den Hoek en haar gezin vanuit Den Haag naar Blijham. In Den Haag werkte zij in loondienst als grafisch ontwerper en haar man als ICT-er. De toenemende drukte en hectiek van de stad doet hun besluiten om met hun twee kleine kinderen te vertrekken naar een huis met een ruime tuin in het noorden van het land.

Ze werden op slag verliefd op een oud boerderijtje in Blijham, zeggen hun banen op en vertrekken. Marlot begint voor zichzelf en runt naast haar webshop ook haar Grafisch ontwerp bureau. Om dit te kunnen realiseren, naast twee nog niet naar schoolgaande kinderen en het opknappen van hun huis, is haar man thuis als huisman. Zo kan Marlot zich focussen op datgene wat ze echt leuk vindt, mooie dingen maken.

De webwinkel studio-hoeked.nl, die Marlot al langer heeft, is een bron van inkomsten die makkelijk mee te verhuizen is. Hiervoor ontwerpt ze onder meer kaarten, stationairy, trouwposters en geboorte- en familieposters. Alle producten zijn door Marlot vorm gegeven. ‘Ik maak wat ik zelf mooi vind, hier kan ik echt mijn creatieve ei in kwijt.’ Er is ook een aantal fysieke verkooppunten waar ze haar collectie verkoopt.

Haar grafisch ontwerp studio is online te vinden op studio-hoeked-destudio.nl. Daar is haar portfolio te zien met grafisch werk van haar hand zoals logo’s, brochures, huisstijlen etc. En om meer opdrachten te krijgen en haar netwerk te vergroten kiest ze voor De Ondernemersfactory.

Bij de Ondernemersfactory vindt ze de rust om te werken aan haar creatieve grafische opdrachten. En hoewel het een logische stap was om zzp’er te worden, is ze op zoek naar de juiste manier om te ‘ondernemen’. De antwoorden op vragen die ze heeft hoopt ze hier te vinden.

Studio Hoeked
Marlot van den Hoek
06 - 206 460 29
info@studio-hoeked.nl
www.studio-hoeked-destudio.nl