Anita Norder// Emmali Kindercoaching

Emmali Kindercoaching

Tijdens haar opleiding Kindercoach ging Anita Norder zich oriënteren op internet om te kijken hoe ze een bedrijfsruimte zou kunnen organiseren. Op de site van De Ondernemersfactory las ze toen, behalve over flexruimte, ook over het IBISprogramma voor startende ondernemers.

Op 1 januari 2020 is ze begonnen met haar bedrijf Emmali Kindercoaching. Ze heeft een passende praktijkruimte bij huis geregeld en zich aangemeld voor het programma ter ondersteuning. Zo krijgt ze antwoorden op vragen die je als beginnende ondernemer hebt.

In haar praktijk in Blijham coacht ze zowel binnen, als buiten in de natuur. Spel en oefening is vaak een onderdeel om de coachee (degene met een zorg- of hulpvraag) zelf te laten ontdekken hoe zijn of haar hulpvraag kan worden opgelost. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld het ‘Coachee spel’ met vragen en opdrachten. Paard en wagen helpen hierbij: de paarden zijn de talenten die de koets trekken om vooruit te komen, de koffers staan voor problemen… Door het spel te spelen met vragen en opdrachten, stuurt Anita de coachee aan zodat hij/zij zelf de inzichten krijgt.

Emmali Kindercoaching
Anita Norder
0597 - 870 085
info@emmali.nl
www.emmali.nl